Spådomskonst

VÅRA SPÅDOMSTJÄNSTER

VAD BEHÖVER DU VETA?

Korten berättar en historia


DU VÄLJER HUR NÄSTA KAPITEL SKA BLI


Man kan spå i nästan allt. Kråkkrax, rönnbär, spruckna speglar, skorstensrök, vattenvirvlar i en bäck, teblad i en kopp... Spådomskontoret använder sig framför allt av Tarotkort.


Vi är ett jordnära, pragmatiskt spådomskontor. Våra kort berättar

om dåtiden, nuet och framtiden. Kortberättelserna visar vart du är på väg. Men vi påstår aldrig att det är någon annan än du själv som bestämmer hur resan blir eller var du hamnar. Korten berättar en historia. Du väljer hur nästa kapitel ska bli.


Om oss


TAROTÄSNING

Öga mot öga

Vi gör en stor fördjupande läsning på plats i vår butik i Stockholm.

Vanligtvis använder vi många kort och funderar över din fråga både i ett större perspektiv och i de små detaljerna. Vi har tid för följdfrågor och nya funderingar. Eftersom vi är svaga för häxkonst tipsar vi också gärna om enkla besvärjelser utifrån dina önskemål. 


Pris: 700 kr


Tid: 70 minuter


Boka

SENOMMARLÄSNING 

Med skörde-trollformel

Nu när det är skördetid har vi satt ihop en passande sensommarläsning. Vi lägger våra kort och håller utkik efter vad det är dags för dig att skörda. Vad har vuxit tillräckligt länge? Vad ska du njuta av just nu? Och framför allt - vad behöver du plocka på dig och lagra inför hösten?


Vi bjuder på somrig brygd. Och vi avslutar kortläsningen med information om vår nyskrivna skörde-trollformel som du får ta med dig hem och utföra i lugn och ro.


Tid: 70 minuter


Pris: 700 kr


Boka

SKRÄDDAT FÖR DIG

Magi i vardagen

Vill du boka en födelsedagsläsning tillsammans med en vän? Ett häxigt möhippemingel? En miniföreläsning om historisk spådomskonst? Hör av dig så skräddarsyr vi en trevlig stund för dig och dina vänner.


Pris: Kontakta oss för mer info